HB konfigurations tool

Download vores gratis HB Tool. Med dette specialudviklede software kan du konfigurere og kalibrere sensorer fra HB Products. Værktøjet kan installeres på en PC, der kører MS Windows. Både sensorer med et M12 - 5-pins stik og en DIN 43650 - 4 pin kan tilsluttes ved hjælp af et USB-kabel.

HB Tool'et kan registrere den tilsluttede sensor og viser alle de parametre, du kan indstille for sensoren. Dataene kan gemmes på sensoren, ligesom du gemmer data på et USB-stick. Værktøjet kan også bruges til kalibrering og til fejlfinding i systemet.

Sensor interface

Sensorerne fra HB Products leverer typisk et analogt 4-20 mA signal som måleresultat. Signalet kan tilsluttes over en lang afstand uden at gå på kompromis med nøjagtigheden. Signalet bruges typisk som input i en PLC til styring af systemet. Nogle sensorer har en digital udgang, der skal bruges i et relæ, eller de har et udgangskabel, der kan styre en ventil direkte. Nogle af sensorerne har en LED-udgang til indikation af strømtilførsel, en alarm eller anden simpel udgang.

* * * Venligst bemærk * * *

HB Configuration Tool

Dette software program må kun benyttes af personer med køleteknisk og elteknisk baggrund. Yderlige bør personen vær klar over konsekvensen af forkert opsætning.
Fabriksindstillinger er ingen garanti for sikker drift. HB Products dækker ikke omkostninger i forbindelse med forkert brug eller opsætning.

Spørgsmål vedr. softwaren eller produktet skal stiles til:

- software, venligst kontakt support@hbproducts.dk
- produkt, venligst kontakt sales@hbproducts.dk

Nedenstående links er til download af sidste udgave af softwaren:

1337160109 file-zip HB Configuration tool

Hardware: USB Programmeringskabel  Bestillingskode: HBxC-USB

HBXC USB Gennemsigtig baggrund

Fejlsøgning - HB software

Hvis HB Toolet ikke starter når du klikker på det, så er det en fil med navnet .jar association som er blevet overtaget af et andet program. Problemet kan løses med et lille hjælpeprogram ved navnet jarfix.

Det kan hentes på dette link: http://johann.loefflmann.net/en/software/jarfix/

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring produkter, nyheder og viden om sensorer til køleanlæg og varmepumper.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input