Virksomhedsdata

Generelle oplysninger om HB Products:

Adresse:

HB Products A/S
Bøgekildevej 21 Ikon CO 2 neutralt website DanskDK 8361 Hasselager
Denmark 
Web: www.hbproducts.dk  E-mail: info@hbproducts.dk 
Tel:    +45 8747 6200
Fax:   +45 8747 6209

Bankforbindelse: Bank Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg Denmark
CVR number: DK-2669 3934
IBAN No (EURO): DK 5450 61000 1064549
IBAN No (DKK): DK 7750 61000 1064523
Swift Code: JYBADKKK

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 Betingelser for brug af vores website

Dette website er etableret med henblik på at informere om produkter og kompetencer hos HB Products. Vi tilstræber til enhver tid at kunne give fuldt ud korrekt information, men vi kan ikke udelukke fejl i de givne oplysninger.

Links til andre websites skal du se som en service. Vi kan ikke drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Indholdet på dette website tilhører HB Products A/S. Det er lovligt for dig at downloade tekst og billeder fra dette website, men det downloadede materiale må under ingen omstændigheder reproduceres noget sted eller i nogen form – i utilrettet eller tilrettet form.

Dette website indeholder et antal logo'er og navne, der bliver anvendt som trademarks –  mange af dem er registreret som sådanne – og derfor beskyttet mod ulovlig brug gennem lovgivning. Det er ikke tilladt at anvende disse trademarks uden indhentelse af skriftlig samtykke fra ejerne.

Enhver henvendelse til HB Products A/S gennem dette website behandles med den største fortrolighed – og information om websites brugere gives ikke videre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring produkter, nyheder og viden om sensorer til køleanlæg og varmepumper.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input