Kølemiddelregulering

Ud over sensoren, der måler niveauet, er også reguleringsteknologien vigtig.

Med vores unikke produkter kan vi, afhængig af applikationen, tilbyde to forskellige reguleringsløsninger, en decentral alternativt en central løsning. Der er god økonomi i at investere i reguleringsteknologi såvel i gamle som nye anlæg.

Decentral regulering:

Analog niveaumåling og direkte regulering af kølemiddelniveau i kølere, separatorer, m.m. med en HBLC – Liquid Level Control-sensor. I denne sensor er reguleringslogikken integreret i den mikroprocessorbaserede elektronik og designet til direkte styring af alle typer modulerende motorventiler. Den simple opsætning foregår nemt via et PC baseret program.

HB Products - Industrial cooler

Central regulering:

Kølemiddelregulering og visning af kølemiddelniveau i enhver type beholdere med regulatortype HBLT-C1 – Controller for level transmitter. Regulatoren kan nemt tilsluttesniveautransmitteren HBLT-A1, men egner sig også til andre 4-20mA transmittere. Opsætningen af denne regulator sker fra fronten af displayet. 

Pump separator industrial cooling HB Products

Opfylder de omtalte produkter ikke dit behov eller ønsker du en tilpasset variant, så kontakt os! Vi arbejder tæt sammen m

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring produkter, nyheder og viden om sensorer til køleanlæg og varmepumper.

Invalid Input

Invalid Input