Kølekompressor

I denne kølekompressor er der monteret switch HBSO1 til detekterring af oliestand samt HBSR til detekterring af kølemiddel.

En anden mulig option er også at installere en kompressor beskyttelses sensor. Kompressor havari sker ofte på grund af væskeslag fra pumpeseparator enten fordi beholderen er for lille eller anlægget er betjent forkert. Der er store følgeomkostninger ved et sådan kompressor havari som kan reduceres ved at installere en kompressor beskyttelsessensor lige efter pumpe separatoren eller lige før kompressoren. Ved at placere den ved pumpe separatoren opnåes hurtigst mulig reaktionstid ved et væskeslag. Læs mere om kompressor sensor beskyttelsen her.

Levering af temperatur og tryk sensorer

Vi kan også levere temperatur og tryk sensorer til kompressoren.

Olie sensorene er tilgængelig i en 24 V AC/DC udgave, 90...240 V AC udgave samt en høj temperatur udgave. Når du bestiller olie switch skal du også være opmærksom på at vi skelner mellem en swithc til PAO, M & E olie samt PAG olie. De to adskiller sig i bestillingskoden med et "1" for PAO, M & E olie samt "2" for PAG olie. Hvis du vil vide med om olie har vi skrevet om dette i vores produktkatalog på side 189 til side 196. 

 

RECIPROCATING COMPRESSOR

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring produkter, nyheder og viden om sensorer til køleanlæg og varmepumper.

Invalid Input

Invalid Input