Fra idé til produkt

 
HB Products R&D Controller Udvikling & konstruktion: HB Products arbejder kontinuerligt med udvikling og design af nye produkter – i nye materialer og med nye funktionaliteter. Ved brug af de nyeste konstruktionsværktøjer omsættes idéerne til specifikationer og tegninger, som efterfølgende anvendes i produktionen.
HB Products Sensor filling Teknologi & håndværk: HB Products står selv for produktion af sensorer og reguleringsmoduler. I produktionen har vi en håndværksmæssig tilgang til arbejdet, men i store dele af produktionen anvendes moderne og højeffektiv produktionsteknologi. Det sikrer kvalitet ned til mindste detalje. State-of-the-art elektronikproducenter
HB Products Quality control sensor electronic Test og kvalitetskontrol: Alle nyudviklede produkter gennemgår skrappe test- procedurer, og udvidet kvalitetskontrol, før de frigives til salg.
HB Products long stroke transmitter Kalibrering: For at sikre produkter med præcis funktionalitet og de bedste målemæssige egenskaber, kalibreres hvert eneste produkt før det sendes videre til generel kvalitetskontrol.