Om HB Products

HB Products – dedikeret til optimale løsninger for niveaumåling og regulering af olie og kølemidler.

HB Products er en udviklingsorienteret virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af sensorer til industrielle køleanlæg. Ud over ekspertise indenfor olie- og kølemiddelregulering, har vi stor know how omkring design og optimering af industrielle køleanlæg. En viden, der gør os i stand til at udvikle og producere de bedste sensorer!

Siden starten for mere end 20 år siden, har HB Products placeret sig i en stærk global position. Et resultat af vores evne til at tænke i nye teknologiløsninger; skabe overbevisende produkter og yde service på højt niveau.

Produkter for central eller decentral styring:

Produktprogrammet omfatter: sensorer med switchfunktion, sensorer med analogt udgangssignal (4-20 mA), sensorer med integreret direkte styring af magnet/motor ventil samt regulatorer for styring af pumper og/eller ventiler.

HB Products HBLC liquid level management

Læs mere om de utallige anvendelsesmuligheder under ”Her bruges HB’s Produkter”.

Servicevenligt design – er sund fornuft og god økonomi for brugeren:

Vi tænker altid service ind i vores produktudvikling. Vores gennemgående og unikke ”split design” hvor den elektroniske del er let adskillelig fra den mekaniske del sikrer en nem og hurtig mulighed for test eller udskiftning af elektronikken – uden driftstop eller tryktab. Lige så smart er vores design af de mekaniske dele der er fuldstændige vedligeholdelsesfrie.