Servicevenlig temperatur sensorer designet til køleindustrien

HB Products udvider nu produkt programmet med temperatur sensorer.
Sensorerne adskiller sig fra øvrig temperatur sensorer på markedet ved at være 100 % designet til køleindustrien. Sensoren leveres inklusiv følerlomme og er designet således at elektronik let kan adskilles fra følerlomme uden at trykaflade anlægget. Sensoren kan leveres med følerlomme som har 1/4” NPT eller ¼” BSP gevind og med følerlomme længde på henholdsvis 60 eller 90 mm. Et program med få varianter der dækker køle anlæg med rørdimensioner fra DN 50 til DN150.

Unikt servicevenligt design
Følerlommen er fremstillet i rustfrit stål. Sensor elementet er 100 % indstøbt og sikre dermed en pålidelig måling og lang levetid. Det robuste design gør også sensoren vibrations og chok modstandsdygtig. Den elektriske tilslutning er udført som største delen af HB Products produkter med M12 stik forbindelse. Et fleksibelt tilslutningsdesign hvor kablet kan tilpasses/afkortes med mest optimal for trådning. HBTS er en temperatur sensor i.h.t. DIN 60751 og er tilgængelig i to varianter henholdsvis PT100 og PT1000 - DIN B - klasse 3.

Produktprogrammet af temperatur sensorer og de væsentligste tekniske data: 

Kølemiddel Sensor element Gevind tilslutning Temperatur område Elektrisk tilslutning
R22, R134A, R404A,   R410A, R507, R717, R718 & R744 PT100 eller PT1000 ¼” NPT eller BSP -50..+130°C M12 - DIN 0627

 

Produkt egenskaber:
• Materiale – følerlomme: AISI304
• Følerelement: 6 mm
• Max tryk: 150 bar
• Sensor måle teknologi: 4-wire (sikre bedst mulig nøjagtighed)
• Lager vare – levering fra dag-til-dag

tel dansk

Hurtig søgning - produkt


Indtast sensor type nummer eksempelvis HBSR og link til HBSR samt relaterede produkter vil blive listet.


Nyheder

Lækage detekterring i kaskade systemer.

Lækage detekterring i kaskade systemer. HBAC a...

Læs hele artiklen

search

 

  

We use cookies to improve our website and your experience when using it. To find out more about cookies, read our Privacy policy.I accept cookies from this siteAgree