Om HB Products

HB Products er en udviklingsorienteret dansk virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af sensorer til industrielle og kommercielle køle- og varmepumpesystemer. Hos HB Products er vi dedikeret til optimale løsninger til energieffektiv fordamperstyring, niveaukontrol og olieregulering.

Udover ekspertise inden for olie- og kølemiddelregulering, har vi stor knowhow inden for design og optimering af industrielle og kommercielle kølesystemer. Denne viden gør det muligt for os at udvikle og producere de bedste sensorer!

Siden starten for mere end 25 år siden har HB Products opnået en stærk global position. Dette er resultatet af vores evne til at tænke i form af nye teknologiske løsninger, skabe pålidelige produkter og levere et højt serviceniveau.

Medarbejdere 2020

 
Fra idé til færdigt produkt 

HB Products R&D Controller Udvikling & konstruktion: HB Products arbejder kontinuerligt med udvikling og design af nye produkter – i nye materialer og med nye funktionaliteter. Ved brug af de nyeste konstruktionsværktøjer omsættes idéerne til specifikationer og tegninger, som efterfølgende anvendes i produktionen.
HB Products Sensor filling Teknologi & håndværk: HB Products står selv for produktion af sensorer og reguleringsmoduler. I produktionen har vi en håndværksmæssig tilgang til arbejdet, men i store dele af produktionen anvendes moderne og højeffektiv produktionsteknologi. Det sikrer kvalitet ned til mindste detalje. State-of-the-art elektronikproducenter
HB Products Quality control sensor electronic Test og kvalitetskontrol: Alle nyudviklede produkter gennemgår skrappe test- procedurer, og udvidet kvalitetskontrol, før de frigives til salg.
HB Products long stroke transmitter Kalibrering: For at sikre produkter med præcis funktionalitet og de bedste målemæssige egenskaber, kalibreres hvert eneste produkt før det sendes videre til generel kvalitetskontrol.

 

 

 

 

 

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret omkring produkter, nyheder og viden om sensorer til køleanlæg og varmepumper.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input